Repetities hervat

Een mannenkoor wil niets liever dan zingen. Nu we een locatie hebben waar we voldoende afstand kunnen houden en die voldoende geventileerd is, gaat Vocal Group Adam Sings! weer repeteren. Voorlopig is ons repetitie schema aangepast naar elke dinsdagavond. De zaterdag repetities zijn hiermee vervallen.

Mannen die in ons koor willen komen zingen, zijn van harte welkom. Meld je wel van tevoren even aan.

Zie onze evenementen met repetitiedata.
Zie de informatie op het koornetwerk voor informatie over hoe er weer gezongen mag worden.

Adam Sings op Amstel Korendag.

Je wilt niet te laat zijn, daarom staan we al ruim tevoren op het plein te wachten. Het debuut van Adam Sings tijdens de Amstel Korendag in Amstelveen brengt een lichte spanning mee. Er is flink gerepeteerd de afgelopen tijd op de vier nummers waarmee we onze carrière willen aftrappen. We zijn er klaar voor. Geniet van het optreden, is ons ingeprent door Floor, onze dirigent. Verheug je op je successen.

Om kwart over vijf, als we de gebruikelijke voorbereiding achter de rug zijn we er klaar voor. We hebben uitdrukkelijk niet gekozen voor makkelijke nummers. De Gospel Go Down Mozes in een arrangement van David Wright voor de Masters of Harmony is er zo een. Het heeft wat oefening gevraagd, maar met het resultaat zijn we niet ontevreden. ‘39 van Queen in een arrangement van onze dirigent is een heerlijk nummer om te zingen. Bijna niemand kent het, maar een kreet van herkenning uit de zaal is hartverwarmend. Seven Bridges Road, het nummer dat de Eagles als mikewarmer gebruiken voorafgaand aan hun concerten komt er soepel uit. Het concert is alweer voorbij nadat we hebben besloten met een arrangement van Jetse Bremer van De Dijk. De medley van Nederlandstalige liedjes wordt door het publiek zeer gewaardeerd.

Het moment suprême na de weken voorbereiding is alweer voorbij. De meegebrachte fans zijn tevreden. Koester wat goed is gegaan, benadrukt Floor nog eens. Tijdens onze apres-song onder genot van een eenvoudige, doch voedzame maaltijd komen de verbeterpuntjes vanzelf naar boven. Ons eerste optreden, een half jaar na de ‘oprichting’, mogen we best vieren als een succes.